Vi gillar ju mat. Mycket. Att då hamna på ett hotell med tillhörande prisbelönt restaurang är en lyckoträff deluxe. Man kan säga att vår reskassa gick på mat – och det med nöje.
Vad kan jag då rekommendera från Nicolo Polos meny? En av kvällarna har de en “Dalmatian night” där en av förrätterna är marinerad tonfisk. Verkligen supergott!
De har flera kötträtter med bra tillbehör, och för mig som inte äter gluten var det inga problem, det var rätt lite av den varan.
Givetvis finns det mer marina maträtter, vi testade fisk en kväll och fick den presenterad färsk framför oss innan tillagning. Goda, milda smaker, tillsammans med bland annat spenat. My kind of food!
Vid några tillfällen åt vi även lunch, både deras pastarätter och sallader höll måttet, med extra poäng för goda kombinerade smaker.
De har flera kötträtter med bra tillbehör, och för mig som inte äter gluten var det inga problem, det var rätt lite av den varan.
Något att klaga på? Jag äter ju gärna rätt mycket och är en hungrig person av mig – kanske något större portion av tillbehören, till exempel när det gäller till köttet eller fisken. Sen är jag lite fundersam över den grädde som används i Kroatien, det kändes som den smälte lite fort, t ex när man beställde Irish coffee eller glass med grädde. Är man bortskämd med svensk grädde så är man!
1 Comment
Pingback: Mina matguldkorn i Stockholm | En Emilia