Sedan januari 2014 har jag ju propsat på att faktiskt ta sig en funderare varje månad, vad man vill uppnå. Eftertanke som gör att ditt liv blir vad du vill att det ska vara. Jag har satt upp olika mål, i maj handlade det om att:

Fokusera på träning och jobb – och det gjorde jag! Träningen har en fortsatt naturlig plats i mitt liv, där jag just nu gillar BodyCombat samt Crosstraining. Jag kör tills jag blir sugen att testa något nytt. På jobbet verkar de fröer som jag sått under våren ha grott till sig, och det kommer spännande mail i inkorgen!

Lugn i fokus – hm. Både och skulle jag säga. Jag är rätt bra på att tagga ner, men vill hela tiden bli bättre på det. I mitten av juli blir det chans till det igen.

Rensa i röran. Där ligger jag efter och jag vill definitivt göra mig av med en massa saker. Jag tror på ett mer prylfritt liv. Men jag tänker att det kan vara bra att rensa uppe i huvudet också. Det kan bli rätt rörigt där mellan varven!

Så kom juni, och mer än hälften av månaden har försvunnit. Men jag tänker att varje dag räknas. Nystarten – jag vill:

Läsa. Jag har redan läst två böcker, och funderar på vilken som blir min nästa. Att läsa är underbart tycker jag.

Strikt glutenfritt. Jag fuskade i början av månaden, vilket sedan gav magont. Så. Gör om, gör rätt. Ska under juli månad göra en undersökning för att se om jag är intolerant.

Tacksamhet utan tvång. Det är rätt ofta jag hör att man ska vara tacksam, det kan bli lite krystat. Men att känna efter lite hur det känns att vara jag, kan nog vara en källa till tacksamhet. Hoppas jag!

En Emilia i Kroatien