Välkommen 2016. Varje dag som fylls med kärlek är en bra dag. Varje dag där det goda övervinner det onda är en gåva. Vintern betyder mycket för mig. Jag kan skriva om de krispiga dagarna, röda kinderna, röken som smyger sig ut från munnen. Jag kan skriva om de knarrande ljuden, om ljuset. Och om chokladen i min termos. Men jag vill också passa på att slå ett slag för själen. För det händer något därinne. Vintern lämnar ett varmt intryck, av trygghet – det här känner jag igen. Hur många vintrar har jag inte spenderat utomhus? Vintern är en vacker årstid – och även om kylan är bitig finns det värme att hämta. I kristallerna på träden, i solljuset som trots sin låga hållning når fram. Ett pyre som är nerbäddat i vagnen med sköna filtar sover som bäst när det är en vacker vinterdag. Här kommer några av mina vinterbilder – från Tyresta By. Några är tagna av mig, och några av maken! Bilden längst upp/till vänster är från Rudan i Haninge.

Mina vinterbilder

mina vinterbilder vy mina-vinterbilder-tyresta-by-med-ko mina-vinterbilder-tyresta-by-häst mina-vinterbilder-detalj mina vinterbilder tyresta by café

Fler som bloggar om vinter? Jag vill tipsa om Sara Rönnes Instagram-flöde – där kan vi verkligen få inspiration till vinterträning (hon har dessutom nyligen gjort en hel vinterspecial – i podform!). Sen har vi Jonna Jinton och hennes blogg är nu full på temat vinter. Inte så konstigt med tanke på var hon bor!

Är ni fler som bloggar på temat vinter och har fotat vinterbilder? Säg hej och länka gärna i kommentarerna!