En febrig son och en nästan febrig mamma? Det första stämmer, tyvärr, men jag var nog mest febrig över att få prata om det som ligger mig varmt om hjärtat: att leva lite enklare utan shopping. P5 STHLM visade intresse för ämnet och jag var där idag för att prata tillsammans med Hanna Roth om hur jag har gjort, vad som var svårt, varför jag gör det och några godbitar till. Vill du lyssna – klicka här!

bild på Sveriges radio skylt. Blev intervjuad om mitt shoppingfria år

En fråga – unnar du dig något?

Yes box! Mat – äta ute har jag gjort sedan start. Någon gång i veckan. Svindyr sushi. Och idag lunch på Renée Voltaire (Åhléns Stockholm). Deras glasnudelsallad med räkor – den rår inte ens jag på, så god är den!

god-mat-under-mitt-shoppingfria-ar

Jag har en ny utmaning som jag ska köra nästa år (avslöjas i programmet) och även en liten miniutmaning i helgen.

Men nu det viktigaste! Sova!

Emilia