#inlägg med reklam för egen verksamhet#

Dagliga ting som jag inte kan vara utan: bad i kall sjö, stretch på altanen, meditation. “Vad det än är, låt mig känna det”, den formuleringen hörde jag igår och jag känner nog precis så. Samtidigt är det lätt att fastna framför skärm (räcker upp handen) men livet är sällan svart-vitt. Bättre att öva upp sin förmåga att balansera och tänka att allt har sin tid och plats.

Det som just nu har tid och plats är den här bokcirkeln, i samverkan med Medborgarskolan Stockholm. Den spänner över fem kvällar med start den 19 maj (nästa torsdag!). E-boken Leva nära – om personlig hållbarhet ingår gratis om man går bokcirkeln och det är jag som skrivit den (du läser den på mobil eller platta). Jag ställer frågor i chatten som vi diskuterar gemensamt i skrift och skriver ned sådant som är viktigt för oss. Det är fyra kapitel vi utgår ifrån:

Leva nära – kroppen, känslorna, naturen och vardagen.

Hoppas du vill vara med på denna digitala bokcirkel? Vi håller till på Facebook (du behöver ha ett Facebook-konto), i en stängd grupp. Varje tillfälle är 90 min med en liten paus i mitten. Chatten är i skrift men kanske att vi också testar rumfunktionen.

Bild på bokcirkel: Välkommen att leva nära- Personligt hållbar

Du kan läsa mer om mig här.