Skidor är grejen just nu!

Det är galet vad skönt det är att vara här. (Yes, det finns filmer på min Instagram)

“Kan du hjälpa mig med liften, det var ett tag sen jag åkte?”

Osäkerheten när man inte åkt skidor på säkert tio år och sedan: den snabba och omedelbara boosten när kroppen direkt vet vad den ska göra när liften slängs åt sidan och där är du, med snön och fjället omkring dig. På vägen upp så var tacksamheten så stark, att ja, tårarna fick lite utrymme.

Och var är jag?

Jag befinner mig på mitt livs andra workation. Platsen är: Åre. Jag har varit på La Gomera några gånger och gjort mig en workation där också, men nu var det dags att ge Sverige och den svenska naturen en plats.

Redan på tåget fick jag kontakt med två sköna bönor, som båda resebloggar. Dels var det Nynäshamnsstationerade Resfredag, Annika och sen var det Lisa, som skriver bloggen Livet från den ljusa sidan. Tillsammans poddar de just på temat resor, Att resa-podden. Coolt!

Pang på – mingel av världsklass

Gårkvällen bjöd på mingel, skratt, mat och snack. Jag blir lätt entusiastisk i sådana situationer, men jag känner mig så skönt inspirerad över att vara mig själv och att få möta människor från hela landet.

Att få skratta tillsammans med Hildas.se, Sofia och inse hur mycket gemensamma saker man delar, att få berätta mina tankar kring sälj och i samma andetag få frågan om jag kan tänka mig att sälja in andras fantastiska arbete (hell yes! på den, i alla fall i liten skala, behöver ju inte ta över hela världen på en gång. Eller?).

Jag är starstruck på alla här, men kanske särskilt när det gäller Vandringsbloggen och Jonna Jinton (som jag typ redan säljer in sedan ett år tillbaka eftersom jag pratar om hennes blogg mest hela tiden).

Vad menas med starstruck? Inte så mycket kändisskap. När det gäller vandringsbloggen så är det att jag känner samhörighet och delar längtan till naturen. Angeliqas innehåll och val att vandra på heltid känns modigt och helrätt. När det gäller Jonna Jinton är det mer hennes närhet till känslor och poesi i det uttryck som hon har. Man vill bara copy paste rakt av.

Sen är det några som jag känner mig mer nära med på något vis. För att man har kommenterat på varandras bloggar och haft ett ongoing samtal. En av dessa är finaste Bucketlife, som jag ännu inte hunnit prata med så där på riktigt, byta lite businesstankar och ja. Livet liksom.

Ett särskilt tack till mitt sällskap igår

Resfredag och Livet från den ljusa sidan (tåget)

Nevnarien & Rowantree och några till (vid poolen)

Hildas, Bodenbynight, Urstig.se &Vandringsbloggen (middagsbordet)

Träningsglädje & La Linda (för att de är bäst)

Åre Workation på Holiday Club Åre Workation i Åre, här med Jonna Jinton Åre workation, här med Resfredag Annika