Det är med stor portion frustration som jag är hemma med en värkande hals. Ett stort no-no till träningen just nu, och jag som var så inspirerad efter helgens träningsfest! Men jag kan drömma, planera och fundera. Otroligt peppad att köra dansklasser. Och marsutmaningen är ju min hållning – och det har blivit några regelrätta pass i gymmet. Variation är min melodi!

Men träna som förkyld? När man börjar bli frisk så vet man kanske inte riktigt när det är dags att köra igång igen. Det finns en sajt som kan vara värd att besöka. Kika in på kanjagträna.se, framtagen av Apoteket AB.

Satsa på att bli riktigt frisk innan du kör igång. Mina tips:

Drick mycket. Överdrivet mycket

Gör en häxbrygd på riven ingefära, pressad citron och honung och hett vatten

Vila.

Produkter jag tycker är bra: KanJang, coldzyme och bafucin för onda halsar. Nu senaste testade jag en ny variant av Fisherman’s friends, med tropisk smak – ganska god och perfekt för en hals som hela tiden skriker efter något som lenar.

Rör på dig mellan varven! Det är för blodkärlens skull.  Att ligga nedbäddad är ju en vanlig grej som man gör, men upp och stå ibland!

Har du några huskurer som du använder?

 

Coldzyme & KanJang - förkylningsprodukter
Coldzyme & KanJang – den första fanns med i goodiebagen för #bbc2014, och jag har även använt den tidigare