Julklappar – skoj! Och jag började just fundera hur jag tänker kring dem, det får gärna vara något användbart och samtidigt spännande. Så här kommer några tips från mig!

1. Mat som present är något jag själv gillar att få. Varför inte en fin olivolja eller balsamvinäger? Eller speciell honung eller ett mjöl? Man kan blanda lite olika produkter till en fin julklapp, som en äkta goodiebag! Det behöver dessutom inte bli jättedyrt – man får mycket för pengarna!

2. Origrami – helt underbar tjänst. Man kan få utskrift på sina Instagrambilder. Lägg upp några bilder (36 stycken, rätt många ändå) och få dem printade och ilagda i en snygg ask till bästa vännen eller släktingen!

3. Det här tyckte jag var en sån fin idé – det var hos Träningsglädje som jag fick nys om denna fantastiska burk. Apropå Träningsglädje, kolla även in den här filmen (som finns i inlägget) – skön inspiration!

 

Har du några tips?