Efter att ha skrivit inlägget Min största ohälsa sitter i tanken levde jag med orden jag skrev på näthinnan. Jag behöver komma bort från intryck, och det har jag varit duktig med. Så jag tänker att jag vill dela med mig av 7 riktigt bra saker som händer framöver.

7 bra saker just nu

emilia arvidsson

Behind the scenes, foto: Sabina Arvidsson

Nummer 1. Jag har Allt för hälsan i helgen. Där jag ska vara moderator. Mer om det kan du läsa i inlägget Ett drömjobb & moderator för Pratbubblan på Allt för hälsan. Ska du dit?

Nummer 2. Jag har några dagar ledigt efter mässan, för återhämtning och vila. Då ska jag springa, vara ute mycket och läsa någon ny bok som jag lånar på biblioteket (älskar biblioteket by the way)

Nummer 3. Jag ska lära mig att sätta upp kurser online – så himla pepp på det. Förstår ni vad mitt jobb ger mig glädje?

Nummer 4. Digital detox 9-11 december. Jajemän, skärmfri för hela slanten. Och: jag ska skriva om det till en tidning som beställt detta jobb. Pirrigt och jag tänker: jag måste planera helgen för att klara av mobilfritt!

Nummer 5. Shopping trots shoppingfritt. Jag har ju ett shoppingfritt år, det kan du läsa om här: Shoppingfritt i ett år & därför gör jag det eller här: Sluta shoppa i ett år – 7 konsekvenser & medvetna tankar. Men imorgon torsdag är det alltså shopping på schemat. Behöver en nice outfit till helgens mässa!

Nummer 6. Min Om mig sida är uppdaterad. Efter konstens alla regler. Här kan du läsa min Om mig!

Nummer 7. Den 16 december tar jag med maken på hemlig dejt. Jag tänker att jag ska blogga om det. Men det ska bli så kul och skönt att komma ifrån lite. Barnvakt ordnad!

Har du några bra saker som du kan lista just nu?