Jag lämnar en period av hög aktivitet bakom mig. Känslan av baksmälla är påtaglig. Men också: stoltheten: jag fixade det! Dagarna fylla av långsammare tankeverksamhet, kontemplation, ett varmt bad. Jag jobbar fortfarande, men inte med samma intensitet. Det är som att få ett extra djupt andetag adderat till livet.

Bilderna i det här inlägget kommer från den senaste tidens utevistelser. Jag fotograferar med ny kamera som vi köpte för någon vecka sedan. Glädjen att kunna ta bilder är befriande och jag känner både kreativitet och inspiration på samma gång. En del bilder är tagna av min man, Christofer Lind.

känna lycka för hösten och naturen

5 lyckliga saker.

♥ 1. Bestämma själv. Absolut det som håller mig frisk och glad. Jag behöver inte rapportera till någon. Jag arbetar enligt mina egna villkor. När jag vill, var jag vill. Frihet är den valuta som jag går igång på.

♥ 2. Yoga. Min rygg har sagt ifrån, och jag yogar mest hela tiden för att få den att må bra. Den här veckans mål är yogan på onsdag. Jag har skrivit om det nyligen, det här med att hitta sitt fokus.

enemilia tyresta

♥ 3. Naturen. Dofterna just nu, de är fantastiska. Jag vill vara ute, i ur och skur. Svassar runt här hemma i underställ och föreställer mig en stuga långt bort, ombonad i tystnad. Lyssnar på pianomusik och tänker: det är klart att jag är på rätt plats. Jag är ute så mycket jag kan, Tyresta alltsomoftast.

♥ 4. Roliga saker på jobbet. Jag har omvandlat mitt företag till en liten byrå, som gör alltifrån onlinekurser, till marknadsföringsmaterial (rörligt). Jag säljer in jobb själv, och blir även kontaktad för offerter. Det känns som att jag kommer ha att göra en hel del även nästa år. Just nu ska jag i veckan lansera en onlinekurs som jag gjort åt kund. Så roligt att se resultatet av jobbet!

höst 2017

♥ 5. Rörelseglädje. Jag vill röra på mig – inte så mycket i termer av träning, utan mer att kroppen ska få vad den efterfrågar. Jag behöver komma i fas med ryggen, och den svarar fint på rörelse och uppmjukning!

Vilka är dina fem just nu som får dig att känna lycka?