#Innehåller reklam för egen verksamhet#

Igår var det många som ville in och läsa de 10 bästa tipsen för ett köpfritt år, kul! Jag har hållit på med den här livsstilen sedan 2016 och för varje år lär jag mig något nytt – i år handlar det som vanligt att ha satt mina regler. Och också komma ihåg att inte vara absolutistisk, utan medveten och lite kritisk räcker rätt långt!

Apropå att lära sig nånting nytt. När jag skrev boken Klimatglädje, så fanns det så mycket som jag inte kände till. Som hur elanvändningen hängde ihop med klimatutsläpp. Hur bussarna åker i Haninge och lära mig vissa tidtabeller utantill. Ett kapitel handlar bara om köpstopp, såklart, där jag kunde dela med mig av alla de insikter jag kommit fram till, inte minst i gruppen Köpfritt på Facebook – det bästa med köpfria livet är tillsammansskapet. Sammantaget är det 8 utmaningar som jag testade för ett mer hållbart liv i samband med att jag skrev Klimatglädje. Glömmer aldrig när jag försökte mäta vattenanvändningen med hjälp av skopa och hink. Vad gör man inte?

Kulturhuset i Haninge klockan 18.00 idag – kom förbi!

Idag, japp kort varsel, är jag med en stund på Kulturhuset i Haninge (Poseidons torg) och med mig har jag boken Klimatglädje. Tanken är att jag ska säga några ord också. Och det som passerat mitt huvud ett antal gånger sedan boken släpptes, är känslor. Alltså hur känns det att ställa om för klimatet? Det kan man läsa om i boken. Kan du inte komma ikväll men ändå är nyfiken på den så kan du få den signerad för 199 kronor och då skickar jag den till dig.

Nu dags att runda av bloggen och ta mig hemåt. Ikväll blir det elcykel med packning. Tur att det är en lastcykel 🙂 Hoppas vi kan ses på Kulturhuset i Haninge ikväll!

Kulturhuset i Haninge Emilias bok Klimatglädje omslag