Om 45 minuter ska jag iväg och umgås med lilleman och Pappan. Har tagit mig en promenad till sjön och ja, jag blev alldeles jättenöjd med solen. Små saker som betyder mycket. Så, varför inte en lista med femton saker jag ser fram emot? Det kan vi behöva så här i februaris sista dagar. Vi kan väl enas om att det varit lite väl mycket 50 nyanser av grått?

Ute till skogs är livskvalitet för Emilia
Ute är min gren. Barnet undrar varför jag inte vill sitta still och måla små plastgubbar. Rastlösheten!

15 saker i mitt kikarsikte

Jag längtar efter….

#1 Träningen imorgon – jag tränar en gång i veckan med PT, för att stärka denna kropp. Vi tränar och “pratar” med mitt nervsystem. Så! Bra!

#2 Intervju imorgon med en läkare som forskar på neurofeedback. Så otroligt intressant. Berättar när min artikel kommer ut!

#3 Att mitt fikakonto får lite stålars i sig. Har övertrasserat februaris budget, men kom ihåg: snälla tankar om sig själv och inte skamma. Varför jag har budget? Många bäckar små…

#4 Tågresan till Dalarna där jag kommer delta på Bortom ekorrhjulets event, en hel helg!

#5 Min live på Facebook, kommande lördag, den 2a mars kl 19.00. (för medlemmar i gruppen, se nedan och gå med i gruppen du med!)

#6 Barnets födelsedag och att få fira en 9-åring ❤

#7 Vårtecken!

vitsippor

#8 Jonna Bornemarks föreläsning om 1,5 vecka, i Hägersten.

#9 Att gå på yoga. Har inte bestämt var, bara att det ska bli av.

#10 Meditation. Kruxet är att jag under 2,5 år försökte meditera (något som jag gjorde MYCKET innan dess) men där besvikelsen blev ett faktum och en sanning: Du kan inte meditera. Så tanken nu: smyga in utan att förvänta mig något. Typ jättesvårt!

#11 Tyresta! Jag har inte tagit mig för att åka dit. Min cykel har fått punka och jag skjuter upp att köpa däck och slang. Men tänk: cykla i vårsolen eller på en sommarkväll? Ja på den!

tyresta barnvagnsslingan

#12 Rensa i röran. Jag får ryck ibland och då går det fort. Vi behöver rensa och sälja av saker. Det finns en frihet i att få ordning kring sig.

#13 Baka bröd och göra matsäckar. Jag längtar efter huslighet. Och att använda sinnena.

#14 Gå och lyssna till Nour el Refai och även se Personakt med Carina Bergfeldt.

#15 Ren asfalt med allt vad det innebär. Rätt nöjd med årets knarr under skorna. Sa jag att solen skiner idag?

BONUS och mesta bästa längtan: badpremiären. Månne i början på april?

Otroligt vad energin inom mig känns. Det spritter som om våren redan var här. Då ska vi komma ihåg orden för 2024: återhållsamhet och frid. Det upprepar jag för mig själv ofta. Varför dessa ord? Det hänger ihop med uppförsbacken 2021-2023. Ett återhämtningens år 2024. Jag trivs med orden och vill ge mig själv enkla nöjen. Det rimmar med köpfriheten och med hur jag valt att leva mitt liv. Om du vill umgås lite mer med mig, gå med i gruppen på Facebook och häng på digitalt den 2a mars.