MENTAL DETOX. Att rota runt bland sina saker, och sucka högt över alla prylar man har, är en alldeles utmärkt anledning till detox. Jag har gjort det förut, och gör det gärna igen. Jag har sedan länge funderat på allt det som vi lägger resurser på, för att sedan skapa rena klagomuren. Det är dessutom en hållbarhetsfråga, och man kan väl säga att sådant berör mig.

Jag vet inte om ni minns mitt löfte om nystart varje månad? Det var på förra bloggen. Men tanken grundar sig i att jag gillar det nyåret faktiskt ger oss: en chans att göra något annorlunda, att lära av sig själv. Och varför bara göra det en gång per år.

För januari var orden följande:

Välja omsorgsfullt
Ratta rätt
Träna passionerat
Vila när vila krävs

Jo. Men visst. De där tankarna gjorde intryck, och mest nöjd är jag med träningen.

Tillbaka till detox. Vad menar jag egentligen? Jo. Jag tänker inte shoppa något mellan februari – april. Jag vill komma bort från prylfixering, och istället glädjas åt andra saker. Som att läsa de där böckerna. Som att nyttja mitt träningskort med ännu mera glädje. Som att göra storkok. Eller allmänt stressa av. Sagt. Nu får det bli gjort! Detoxen och nystarten hör ihop, om ni förstår vad jag menar!

En liten februari-nystarts-intention dårå:

Ta ingen skit! (med inspiration från bloggen Träningsglädje)
Det blir bra” – som ett mantra. För det blir bra
Ta hellre bort, än lägg till. Och det du nu lägger till: ska vara riktigt bra grejer!

Har ni någon februariintention?