Surplar på den där varma drycken: varmt vatten, citron och cayennepeppar. Funderar på hur den gör mig hälsosam. Blir förstås ändå sugen på kaffe, och dricker även den med eftertanke. Kanske är det så att utmaningar mer handlar om de signaler som vi sänder till oss själva. Än att det skulle vara världsomvälvande. Göra något för sig själv, för att vara schysst. Omtanke.

Mars är här – och som ni vet kör jag en nystart för varje månad. Förutom att hänga på utmaningen: #bravalnyavanor så är det dags att känna den där nystartskänslan. Perfekt att det är måndag imorgon. Jag börjar alltid måndagar med goda intentioner. Ibland går det bra, ibland backar jag. Men envis och trägen – that’s my middle name.

Mina marsintentioner. Undrar du vad jag gjorde under februari? Då kikar du här.

Hållning. Hållning. Och åter hållning. Det innebär att jag anpassar träningen utefter det. Mycket mer individuell träning på gymmet numera, med fokus på core och rygg.

Morgnar. Det är något som är obalanserat med mina morgnar. Så nu ska #morningbalance bli min egen satsning.

Matlagning. Hitta lite ny inspiration. Faktiskt har vi redan en ny favorit i köket, som kommer upp imorgon på bloggen! Senare i veckan ska jag tipsa om hur jag lagar lasagne också.

Note to self: Hållning. Morgnar. Matlagning. Vilken mars det kommer bli!

Och ja – den första månaden av shoppingfritt har gått bra – two more to go! Ingen shopping förutom mat. Det blev en deo och balsam i februari, men det kändes rätt nödvändigt!

 

Vad tänker du om mars månad?

 

Emilia porträtt
Mars – nu blir det snart riktigt ljust!

Foto: Christofer Lind