DET STORA I DET LILLA. Det här med tacksamhet. Kan tycka det blir lite krystat ibland, det är så ofta man stöter på “kom ihåg att vara tacksam”. Men är man det? Det kanske man är, men utan att använda tacksamhet som begrepp. Är det kanske lite slitet? Vet vi ens vad tacksamhet är? När jag tänker på det är det mycket jag ändå vill tacka för. Så här kommer mina tack.

> tack för barnvakten häromdagen. När jag och maken fick springa loss på Fotografiska. Eller ja, vi satt mest och spionerade uppe på fiket, åt räksallad och drack god äppelmust. Vi tyckte att Nick Brandts utställning var bäst, även om vi redan sett den en gång förut. Kaffe latten fick högt betyg, och toscakakan gav mersmak.

fotografiska  fotografiska

> tack för maten. Att jag liksom fortfarande har lust att laga den. Om och om igen. Nu senast med räkor och goda grönsaker. Mango. Quinoa.

räkrecept

> tack för träningen. Ä N T L I G E N är jag igång med lite gruppträning. Som samtidigt blir egentid. Än så länge har jag hunnit med BodyBalance, BodyCombat och SATS Energy. Bäst var nog den sistnämnda.

> tack för sommaren. Sommarprat i radion, långa ljusa kvällar. Grönt i alla nyanser. Vädret spelar mig faktiskt ingen roll, något som också Träningsglädje resonerar om.

> tack Better Bloggers för poden med Jonna Jinton. Detta lilla skogsvrå som har gjort en riktigt bloggraket, utan att själv veta om det. Linda, som intervjuar, har enligt min mening en mycket behaglig podröst och ställde de rätta frågorna. Det gör ju att jag kommer lyssna på några avsnitt till (detta var det första för mig).

 

Headerbilden/Översta bilden är från när jag var hemma hos en vän på Söder där vi fikade klubbor i kaffe från Chokladfabriken. En vana jag gärna upprepar!