Yoga med Yogobe. Jag är inte sist, jag är inte först. Men jag är hursomhelst igång med lite yoga igen. Det behövs. Och hur? Jag använder mig av Yogobe, kanske en av de snyggaste träningstjänsterna som finns på nätet idag*.

Varför? Jag kan göra det via mobilen, närsomhelst, varsomhelst. Nu har Yogobe dessutom ett sommarerbjudande som fick mig att börja igen – jag testar gratis i två veckor. Och jag har kört Emma Öbergs andningsövning för att ladda batteriet två gånger redan. Underbart. Övningen tar mindre än fem minuter, men ger känslan av ett skönt lugn – som om jag yogat i 30 minuter och inte ynka fem. Sen slog jag på stort och körde långa djupa andetag. För ack vad svårt det kan vara för en nyligen född mamma att hantera andningen – hur viktig den än må vara.

Det här kan nog bli beroendeframkallande.

Bild på Emma Öberg från Yogobe

Bild från Yogobes hemsida

* jo snygg för att den är a) överskådlig b) inspirerande c) lätt att använda

Använder du någon träningstjänst? Kanske Yogobe rentav?