Få till en schyst hållning?

Helt plötsligt fick jag en nytändning till styrketräning igen. Vet inte vad som hände, jag var ju så inställd på konditionsträning. Den lämnar jag inte men nu vill jag ju bygga en stark kropp. Det är främst hållningen och ryggen jag vill få till, för den är svag. Så jag nöter på gymmet. Och inspiration får jag från alla möjliga håll. Jag kan verkligen rekommendera Anna Lissjanis Trend & Tränings Youtubekanal! Här ett klipp som tränar axlar och bröstrygg. Bröstryggen är min akilleshäl så den tränar jag mycket nu, samt core.

Så hållning är mitt mål för året. För jag tror det tar tid.

EnEmilia på Allt för hälsan. Sträckte på sig för bra hållning
Om ni visste vad jag sträckte på mig förra året på Allt för hälsan.

 

 

Bästa övningarna? Jag tänker att det finns många, och att variation kommer bli nyckeln till min starka rygg.

Vilka svaga punkter behöver du stärka?

Mer hos mig just nu

Jag skrev om semester sist. Att den var lite svår att känna. Mitt problemlösningssinne är så lättriggat, att jag står där med ledigheten i min famn, men vet inte vad jag ska göra med den. Förvirrad liksom.

Idag är ledigheten enklare att ta till. Jag har mina rutiner med lilleman och timmarna springer iväg. Vi är ute nästan hela dagarna och hittar på bus. Om det inte är så att vi sitter ihopkurade i soffan och tittar på Alfons. Om och om igen. Alfons är det enda som duger just nu.

Foto: Louise Gundert och Christofer Lind