Lilleman somnade tidigt och jag  jobbar kväll. Den senaste tiden har jag varit väldigt analog. Jag vill berätta hur jag gör för att inte tappa riktning och ni får också ett boktips.

Om 5 veckor ca så smäller det – Allt för hälsan äger rum och jag leder arbetet med mässans huvudscen: Pratbubblan. Jag har satt ihop programmet tillsammans med världens bästa projektledare Kristin och vi är nästan helt i hamn.

Det här med drömmar. Stora som små. Hur gör man dem verkliga? Riktning? Jag har alltid tyckt om att vara analog. Har skrivit dagbok i omgångar. När jag startade mitt företag 2009 hade jag mycket att lära. Och vet ni, jag läste faktiskt igenom mina anteckningar från den tiden. Och jag ser att jag har kommit en bra bit på vägen. Men samtidigt: Att stanna upp och känna att jag vill vara här och nu är minst lika viktigt, blir jag påmind hos Maria på Allthingsgreen.

drömdagboken 2

Så jag vill fortsätta vara analog. Jag styr mig själv bra på det sättet och jag skapar en förmåga att kunna landa.

Och hur jag gör? Jag börjar dagen med yoga + att skriva i min bok. Inte öppna sociala medier. Inte scrolla. Utan lyssna inåt för att skapa utåt. Så viktigt att inte mata sig med massa saker, när det annat som behöver få utrymme.

Drömdagboken – boktips!

Inspiration har jag också fått av Agneta Sjödins nya bok Drömdagboken. Den är delvis självbiografisk och man får följa Helena bakom kulisserna i Sveriges tv-värld. En feelgood som passar perfekt i höstmörkret. Agneta kommer också till scenen Pratbubblan, där jag intervjuar henne på temat Dröm! Ett samtal om att ta tillvara på dina drömmar, hoppet och ditt liv.

Hur analog är du? Har du något exempel på hur du skapat saker tack vare att du skriver?

Läs också andra boktips:

Oro av Anna Kåver

Bokrelease av Hjälp jag är utmattad av Clara Lidström & Erica Dahlgren

Passionskoden – en bok för dig med sunda värderingar