Det är måndag igen och jag håller på att slutföra en workshop som jag ska hålla på torsdag. Jag hoppas att deltagarna kommer gilla innehållet. I stora drag kommer den att handla om mikrovanor, där jag läst den här boken för att få underlag. Den handlar om att skaffa sig nya vanor, med hjälp av mikrovanor som du kopplar samman med redan befintliga sådana. Till exempel: Du borstar tänderna varje dag, satsa på tandtråd efteråt. Smyg in en tand i taget, så bäddar det för långsiktig användning av tandtråd. Platsen (badrummet) och frekvensen (1-2 gånger per dag) är desamma som tandborstningen, och det ska underlätta det hela. Själv har jag ett hopprep synligt i köket. När jag kokar tevatten eller gör något annat som bara tar en till två, tre minuter: då passar jag på att hoppa lite grann!

I det här inlägget tänkte jag berätta om 5 saker jag vill. Du får gärna haka på och skriva i kommentarerna!

Mina 5 “jag vill”

#1 Jag vill fortsätta med min yoga. Just nu har jag lärt mig ett flöde utantill, med Milla Floryd på appen Yogobe. Programmet heter ryggkärlek. Den sitter som en smäck!

#2 Se nästa avsnitt av Hårt väder med David Batra – har du sett den? Den om hetta i Death Valley var stark att se på. Och ändå bor människor på platsen, trots den otroliga värmen. Den om kyla var också spännande, för det var nästan så att jag kände kylan genom tv-rutan.

#3 Träffa mina systrar, imorgon kommer M hit, vi ska promenera, kanske bada och sen äta lunch!

#4 Hitta lugnet vid meditation. Jag har haft lite svårt att stanna upp, så det blir till att öva <3

#5 Fortsätta att bada kallt! Senast i lördags, det var magiskt! Här en bild från den gången 🙂

Vad vill du? 💛