Det är klart som tusan att jag blir taggad av listor – särskilt den här: 12 saker jag vill göra i höst – skriven av ingen mindre än contentkunniga Sara Rönne. Hur som – medan jag nu slitit söndagen av mig (bakat bröd, gjort proteinbollar, nattat lillen och dessutom styrketränat. Just ja: kokat ägg också) så vill jag också ha en magisk lista framför mig.

Så här skvallrar mitt hjärta.

  1. Styrketräna som aldrig förr – och hitta rätt inspiration – var tycker du jag ska leta?
  2. Hitta balansen – på riktigt. Inte bara här på min präktiga blogg – utan i det verkliga livet.
  3. Få till de där roliga jobben – bland annat kommer jag ha stenkoll på Fit For life WKND (mer om varför kommer senare)
  4. Läsa en bok som verkligen ger intryck – har du någon sådan på lager?
  5. Laga mat utan bara farten – jag älskar ju det. Men jag vill få in flow OCH struktur i samma veva. Help?
  6. Göra utflykt med lilleman varje tisdag. Alltså. Vi kan närområdet nu. Punkt.
  7. Känna lite mer. Det är känsligt (well) och jag har lite svårt för det ibland. När det gäller vissa saker. Jag vet själv hur jag blir frustrerad när folk skriver så som jag gör nu. Men för sjuttsingen: lite mer feeling åt folket!
  8. Här kommer drömmen: att i december åka på en retreat. Herre G. vad det skulle uppskattas av mig. Ge mig råd, vägledning – var ska jag nånstans?
  9. Meditera – på regelbunden basis. Fasiken – man kanske ska ha ett mediteraklockslag? Klockan tre till exempel. Do not disturb (om du inte heter lilleman förstås).
  10. Umgås med fina människor som ger en energi – det finns några som mitt hjärta bultar för. Och samtidigt också känna att det är ok att man inte ses. Det blev lite annorlunda med livet sedan knodden kom. Till det bättre – men energin behöver omfördelas.
  11. Några springrundor skulle vara på sin plats – få lite bitiga kinder och svettas utomhus. Ja!
  12. Film – jag är sugen på efterföljaren till Såsom i himmelen. Och nån komedi på det. Bio helt enkelt (flirtar med maken och farmor).

Vad vill du göra i höst – har du någon lista?