PERSONLIG HÅLLBARHET.
Det är slutspurten nu och det börjar kännas verkligt. Jag har länge velat skriva en bok om hälsa och när jag dessutom kan väva in planeten så blev det mycket lättare att göra verklighet av drömmen.

Om du vill komma på bokrelease – kika här och registrera dig. Releasen är helt digital och äger rum den 15 april. När du registrerar dig får du också en påminnelse när det är dags. Och: ett mail där jag berättar om tre böcker som betytt något för mig.

Hur jag kom på idén om “leva nära”

Egentligen var det ett annat begrepp som jag fastnade vid: personlig hållbarhet. Att den är personlig avslöjar att hälsa ser olika ut beroende på vem vi frågar. Jag tror vi behöver lyfta den personliga hållbarheten och också prata om den kontext som vi befinner oss i: normen som råder är inte inkluderande, den passar inte alla. Inte minst så ser vi det runtomkring oss: folk kör slut på sig själva när de försöker nå upp till högt satta ambitioner och omgivningens krav.

personlig hållbarhet

Boken kommer att:

#1 inspirera och ge konkreta tips på hur man kan skapa personlig hållbarhet.

#2 vända sig till dig som upplever stress och oro och vill till en förändring.

#3 lyfta att livet inte alltid måste handla om höga förväntningar. Less is more.

#4 vara fylld med intervjuer, både med forskare och förebilder som jag träffat på genom åren.

#5 ha med min egen historia av att leva långt bort.

personlig hållbarhet naturen

I nästa vecka ska jag och Asia prata omslag till boken, det är en spännande process. Samtidigt håller jag på att redigera boken, efter kommentarer av min redaktör Ellen. Lovar att ta med er på vägen, du kan bland annat följa mig på Instagram. Så småningom kommer jag lägga upp ett formulär så att du kan skriva upp dig på bokreleasen som äger rum den 15 april. Håll utkik!

Jag har skrivit om utmattning förut, kika här