#innehåller reklam för egen verksamhet#

I början av året skrev jag en lista med mina regler för 2022. Längst ner i det inlägget proklamerade jag ett önskemål: att ge mig själv 10-12 upplevelser under året, så kallade soloresor. Hur det har gått? Jag kan väl skriva att jag fick påminna mig själv ordentligt och nästa vecka blir det av: Yasuragi fick det bli (du kan läsa tidigare text om just det resmålet) och jag känner optimism och längtan. Firade med en semla dagen till ära (en halv igår och en halv idag) och ser fram emot att doppa mig i Yasuragis egna kalla källa! Solen skiner just nu rakt in på mig och min man konstaterade att han är mycket nöjd med de plusgrader som äntligen kommit. Själv skulle jag vilja ta mig till Rudans konstsnöspår och åka lite längd, vi får se om jag gör verklighet av det hela. Snart dags att hämta lilleman på fritids, tänk om vi kunde åka tillsammans till Rudan? (det här med att övertala en sexåring har sina utmaningar).

Jag vill också passa på att komma med ett tips. Tillsammans med Medborgarskolan Stockholm kommer jag sända en digital föreläsning i nästa vecka, den 10 mars, kl 19.00. Du hittar eventet här på Facebook. Blir glad om du “kommer”!

Klimatpärla #4

Det ska vara transparent, mina klimatpärlor innehåller ofta hopp och pepp. Men när nu den senaste IPCC-rapporten har kommit kan vi konstatera att läget är, och har varit, akut och utmanande. Det får bli en pärla med kunskap. Kunskap som behöver omvandlas till #climateaction. Min insats just nu är att finnas till i gruppen Köpfritt på Facebook och inspirera till hållbar konsumtion, ja till och med köpstopp för dem som vill förändra sitt förhållande till shopping.