Vi gillar ljuset, det gröna som blommar och att sommaren snart är här. Men är det obalans i sinnet spelar det ingen roll vilken månad det är. Är det kärvt och grått i våra inre, då måste vi börja där. En reflektion över att solstrålarna inte har makt över allt, även om man skulle vilja.

En period av obalans, till och från, gör att jag behöver skapa riktigt bra förutsättningar för vackra, sköna maj. Jag har under året haft nystart varje månad, och det kan man tycka är ofta. Men jag tror att vi faktiskt bör påminna oss själva varje dag om varför vi gör som vi gör. Det finns då möjlighet till förändring.

Maj – intentioner och hur jag gör.

Fokusera träning och jobb. Jobbet ska vara strukturerat samt tidsbestämt. Träningen ska vara lustfylld – jag väljer roliga pass. Förhoppningsvis får jag med den här ladyn!

Lugn i fokus. Hur då? Den 7 maj går jag på yoga – har även bokat för nästa termin. Andningsövningar är något jag gör varje dag – och tänker fortsätta med det.

Rensa i röran. Jag har insett att jag har för mycket prylar. Det gör mig orolig och irriterad. I maj månad ska här rensas. Vad tror ni om att göra av med en sak om dagen from 5 maj? En trend som jag läst om i förra Kupé är 100 day challenge – vi ser till att bara äga 100 stycken prylar, resten får vi låna eller dela med någon.

 

Skor på asfalt
Tar ofta en paus mitt på dagen för att komma ut
Björk
Björk of the day. Ett allt vanligare motiv
Blomma
Prylhets. Vad sägs om tomhet så när som på blommor?

 

 

Tycker för övrigt att Kupé har riktigt intressant läsning, klicka här för det senaste numret!