Med motivation satte jag mig för att jobba denna Valborgsmässoafton. Du kanske undrar var jag fick den energin ifrån? Och dessutom på kvällstid? Jo så här: efter att ha haft en härlig förmiddag och lunch med den här tjejen fick jag en massa energi. Och poängen jag försöker göra är rätt enkel: i vila och i återhämtning föds nya krafter som du sen kan förvalta. Genom att ströva på stan, ta en kaffe på Kulturhuset, besöka Film och Musikbiblioteket, snacka olika språk och äta en riktigt bra tortilla och smoothie från himmelen så hamnade jag i en skön produktiv stämning.

 

Squeezed Up

 

Squeezed up menu Asia Pietrzyk
Tips på schyst mat. Jag höll mig mätt länge, och det var positivt! Jag åt en tortilla med lax och massa andra nyttigheter! Bilden är en skärmdump från Squeezed Ups hemsida.

 

Klicka på bilden om du vill komma till Squeezed Ups hemsida

Har du varit där? Finns på SATS Spårvagnshallarna samt vid Hornstull. Dessutom öppnas snart ett till Squeezed Up på Stureplan.