GOD JUL. Dan före. Här har det varit lite rulle, men inte för mycket. Jag är ju lite av en viloexpert. Så något litet julpyssel varje dag inför julafton har det varit: julklappsinslagning (inte helt klar), sillinläggning (är så nyfiken på hur det ska smaka!), städning (har blivit en riktig röjarmaja), julgranspyntat, hyacintpyntat, julpyntat överlag och så vidare. Idag är det lite saker på schemat – men det ser jag fram emot!

Jag vill passa på att önska en riktigt fin jul till dig som läser. De gåvor som jag hoppas kunna ge på bloggen nästa år kommer handla om:

> hur du kan finna lugnet – för jag tror att det är en nyckel som fler skulle ha nytta av.

> mat som gör gott för dig – med lite särskilt fokus på vegetariska sådan.

> hälsoinspiration som handlar om glädje och motivation, hur vi finner de där goda känslorna inför det faktum att vi tar hand om oss själva.

Så, så här dan före: jag önskar dig lugn och eftertanke, jag önskar dig glädje och hälsa i livet, och till sist: att du följer ditt hjärta.

Illustrationen är gjord av Asia Pietrzyk.