PEPP. Efter en brand i huvudet, sömnlösa nätter och efterföljande “jag tror jag blir galen”-tankar är det nu skönt att ha hittat en nivå där känslan är “vi fixar det!”. När man tar hand om en liten parvel är det lätt att glömma sig själv, tills man en dag står där och inte vet hur man tänder lampan i badrummet.

Nu när jag sovit i några nätter vill jag ge lite pepp till dig som kanske också känner att det ibland är lite för mycket.

Fem bra saker. Rakt upp & ner.

1. Promenader. Med en schysst pod. Nu senast lyssnade jag på Träningsglädje Talks (länk till Libsyn) med Sara Rönne där hon pratade med den här bloggaren om Life Design. Ett ämne jag tycker är uberintressant och som den här bloggen bottnar lite i. Det intressanta är: skapa den Life Design som passar dig (finns inga färdiga mallar – men fråga ditt hjärta!). En bra fråga att ställa sig är: vad vill du ha mer av/behöver mer av i ditt liv?

2. När Spotify träffar rätt. Stressad som jag var ville först Spotify ingenting igår när jag var ute på den dagliga promenaden. Den tyckte jag mest var offline. Men sen så. Blev introducerad till den här artisten – Bon Devane, lite lagom soft musik som fick mig ner i varv.

3. Personal som får en glad. Har blivit Espresson House trogen, i Haninge C. Personalen där är trevlig. Jag får mer än gärna äta mina medhavda proteinbollar, då jag är känslig för gluten. Men de borde servera mer glutenfritt! Proteinbollarna gör du enkelt med det här receptet!

4. Nötpanerad torsk. Mat är bra för trötta huven. Istället för att panera i ägg och mjöl – testa detta: panera tinad torskfilé i en blandning av hasselnötsmjöl, lite bovete + salt & peppar – stek i smör! Till det: kokt potatis, en enkel sås på yoghurt, majo, citron, citronpeppar och salt.

5. MammaPower den 9 maj – längtar!

träningsglädje, bucketlife, träningsevent

Bild på sidan av inlägget – från Träningsglädje.