Jag säger hej till dig som vill känna mer mening. Jag vinkar till dig som vill veta mer om köpstopp. Halva mars har sprungit iväg och mina ögon rinner av vårallergin som ger till känna. Det är en annan tid just nu. Mina uppdrag är färre eftersom jag just nu skriver bok. Och att skriva är både lätt och svårt samtidigt. Lätt för ämnet får mitt hjärta att bulta. Svårt för jag behöver göra val och sålla – gör jag rätt?

Köpstoppet 2019 fortsätter och jag gör sällan avsteg. Men jag köpte boken Skärmhjärnan eftersom jag har läst alla böcker av Anders Hansen. Du kan läsa två av mina recensioner: Hjärnstark och sedan också Fördel ADHD.Jag hoppas kunna skriva ihop en recension av den nyaste också!

De gångna veckorna har varit lite av en berg och dalbana. Ibland är jag så trött att jag inte vet var jag ska ta vägen. Andra dagen är idéverkstan på högvarv. Jag skulle väl säga att det är….jag? Jag har fått välmenande kommentarer om att ta det lugnt, och häromveckan åkte jag på en soloresa till Nynäs Havsbad (jag har skrivit om platsen tidigare). Det blev två nätter, och ett kapitel färdigt i boken. Jag hoppas kunna göra samma sak i slutet på april.

5 saker jag gör just nu

  1. Planerar vardagen så att den ska funka med min ork. Det innebär att jag prioriterar följande: matsedel, sömn, dagsljus och att känna mening, varje dag.
  2. Kör afterwork på fredagarna. Med mig själv eller tillsammans med någon. Två fredagar har jag varit uppe på nionde våningen på Downtown Camper, druckit cappuccino på havremjölk och ätit goda nötter.
  3. Yogar. Det kan vara att jag sätter mig i knuten, går på onsdagsyoga på Heart & Hand eller andas lite extra närvarande. Låg tröskel, hög effekt.
  4. Ut och njut. Jag insåg att helgerna blir som allra bäst om jag får vara ute. Och som jag tänker, måste det bli. Igår gjorde vi en utflykt till Farsta. Det fanns så många parametrar som var bra med den utflykten, att jag sparar den berättelsen till ett eget inlägg.
  5. Drömmer om ännu mer ledig tid. Jag har så många saker jag vill göra, som inte innebär att jag ska debitera för min tid. Jag återkommer om det! Men det finns drömmar om rensning, om mer frihet, om mer ute. Och det är inom räckhåll!

Har du något du gör just nu?