Jag har egentligen aldrig varit förtjust i TV. Tyckt att det hör till kategorin “tidsslukare”. Men så har jag omvärderat det där lite grann. För det är ett utmärkt sätt att vila på, trots allt. Inte göra så mycket själv, men få lite underhållning på köpet. Jag är inget fan av Simpsons, men däremot är matlagningsprogrammen något som får mig att gå igång. Kockarnas kamp följer jag just nu. Med dagens utbud finns det något för alla.

Vad tycker du? Vad tittar du på?

Lite hälsokuriosa som jag snappade upp på gårdagens Allt för hälsan: för mycket stillasittande är en stor hälsobov. I en studie, som gjordes i Australien, beräknades det att varje timmes stillasittande framför en TV förkortar livet med 22 minuter hos kvinnor och män över 25 år (Television viewing time and reduced life expectancy: a life table analysis. Veerman JL, Healy GN, Cobiac LJ, Vos T, Winkler EA, Owen N, Dunstan DW)