LYXIGT BORTSKÄMDA TRÄNINGSBLOGGARE. Tack vare Uppochhoppa-Sofia har vi som bloggar om träning* blivit rejält bortskämda: hon bjuder på 30 riktigt spännande rubriker att använda i juni månad. Jag blir ju pepp, men tänker att jag väljer några russin ur kakan. Ibland blir det instagram, ibland på bloggen. Nu senast skrev jag om “mitt första träningsminne” på Instagram och det jag minns är förstås mina slalomturer med pappa Tommy uppe i norra delarna av landet. Slalom är så kul, men jag har inte åkt på flera år nu. Bucketlist fylls på! Idag är rubriken: “En träningsform jag inte förstår” – och vill ni läsa om det föreslår jag att kolla in länklistan!

*mer eller mindre om träning, jag bloggar ju mest om vila – vilket jag tycker är en förutsättning för att kunna träna.

Bilden är från Uppochhoppa – förstås!

Hashtagen är #uppochhoppaijuni

Vill du följa mig på Instagram? Leta upp enemilia.se